VVSB heeft op het trainingskamp in Spanje met 2-1 verloren van een combinatie-elftal van N.E.C. De tegenstander uit Nijmegen speelde met voetballers uit het eerste elftal en het beloftenteam. Het was voor de Noordwijkerhouters het tweede en laatste oefenduel van het trainingskamp in Spanje. Zaterdag speelden ze met 0-0 gelijk tegen Excelsior Maassluis.

De Nijmegenaren kwamen in Spanje in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Na een goede individuele actie van Lartey Sanniez ging de bal uiteindelijk via VVSB-verdediger Peter Verhoeve in de eigen goal. Nog voor rust maakte Felitciano Zschusschen vanaf de penaltystip de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd Etien Velikonja de winnende treffer voor de eerstedivisionist.

VVSB – N.E.C. 1-2 (1-1)
Goal: Zschusschen