VVSB heeft z’n eerste oefenwedstrijd in de winterstop verloren. Tijdens een trainingskamp in Breda verloor de ploeg van Wilfred van Leeuwen met 2-1 van zaterdag Topklasser RVVH. Stijn van der Slot redde vijf minuten voor tijd de eer via een strafschop.

Voor de ploeg uit Ridderkerk scoorden Oudenaarden en Zaalman. De tweede elftallen van beide clubs oefenden ook tegen elkaar. Daarin was RVVH andermaal te sterk: 6-3.

Eerder deze week verlengden een aantal sterkhouders bij VVSB hun contract. Onder andere Jozic, Serbony, Zwart en Kraaijvanger tekenden bij. Eind 2015 zette Frans van Niel al een krabbel onder een nieuw contract. De middenvelder stond in belangstelling van Spakenburg.

Komende dinsdag zou VVSB oefenen tegen regiogenoot Valken ’68. De Valkenburgers hebben zich echter afgemeld voor dit duel. Er wordt nog een nieuwe tegenstander gezocht voor de Noordwijkerhouters. VVSB start zondag 17 januari de tweede helft van het seizoen uit tegen WKE.