VVSB en Rijnsburgse Boys hebben dinsdagavond geoefend op Sportpark De Boekhorst. De Noordwijkerhouters wonnen het vriendschappelijk treffen met 4-2. Voor de paars-gelen scoorden Tomas Arroyo, Bert Steltenpool, Felitciano Zschusschen en Lulinho Martins. Jeroen Meefout en Joël Tillema maakten de Rijnsburgse treffers.

VVSB stond na de eerste helft met 2-0 voor. De Rijnsburgers maakten in de tweede helft de achterstand goed. In de slotfase liep de thuisploeg alsnog uit naar een 4-2 overwinning. De ‘Uien’ spelen zaterdag in de Tweede Divisie de derby tegen Quick Boys. VVSB neemt het in de Derde Divisie in eigen huis op tegen Ajax (ama.)

VVSB – Rijnsburgse Boys 4-2 (2-0)
Goals: Arroyo, Steltenpool, Zschusschen, Martins (VVSB) / Meefout, Tillema (Rijnsburgse Boys)

Archieffoto: Orange Pictures