Het is maandagavond dus weer de hoogste tijd om de mooiste foto’s van dit weekend bekend te maken. Wederom zien we de dames in actie en ook deze week wordt een keeper omspeeld. Ditmaal door Emma van der Plas. Verder stond Katy van Dijk precies op de goede plek toen Jaap van Duijn de 3-1 voor Noordwijk binnenschoot en legde Hans Schalk een prachtig duel vast tijdens Ter Leede E1 – Kagia E1. Tot slot, kregen we ook nog een mooi plaatje van Wim Ros binnen van de mini-derby tussen VV Katwijk en FC Rijnvogels

Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (FacebookTwitterInstagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. We zijn benieuwd!

Foto 1 Op weg naar..?
DSC_0338Emma van der Plas van Quick Boys Dames 1 omspeelt hier knap de keepster van Meanse Dames 1. Vooral de opspringende korreltjes geven deze foto iets extra’s! (foto Kees van Beelen).

Foto 2 Precies op de goede plek
foto jaap
Het lijkt wel een foto van een sportfotograaf! Katy van Dijk stond exact op de goede plek toen Jaap van Duijn het net wist te vinden. Chapeau!

Foto 3 Mini derby duel
IMG_5798b
Ook bij de mini’s worden natuurlijk derby’s gespeeld. En ook daar wordt er volop gestreden zo ook hier tussen VV Katwijk en FC Rijvogels (foto Wim Ros)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude