De handtekening die trainer Henk Wisman maandag zette bij Rijnsburgse Boys had het slotstuk moeten zijn van een weekje onderhandelen tussen beide partijen. De 61-jarige oefenmeester had in alle rust zijn eigen spelersgroep van z’n huidige club, Ter Leede, op de hoogte willen stellen van z’n toekomstplannen. Het liep anders, z’n transfer lekte uit, een chaotisch weekend volgde, maar de eindconclusie bleef hetzelfde; de Amsterdammer staat na de zomer, als alles goed verloopt, de komende twee jaar voor de groep op Sportpark Middelmors.

Uitgerekend in de bus van Rotterdam terug naar Sassenheim, waar Ter Leede met 1-2 won bij Xerxes DZB, bracht Omroep West het nieuws naar buiten van de aanstaande handtekening van de zestiger. ,,Het naar buiten brengen van mijn overstap, is niet zo gegaan als ik had verwacht”, erkende Wisman.

,,Dat het allemaal uitlekte, was jammer. Ik had het graag netjes aan mijn spelersgroep verteld. Ik verwacht zoiets van mijn eigen spelers ook, wanneer zij een transfer maken. Maar goed, daar doe je niks aan. Als het eenmaal naar buiten is gebracht, dan is het verder moeilijk ontkennen.”

Gebruik je de app? Klik dan hier

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO