De topper in de Vijfde Klasse is gewonnen door de zaterdagtak van SJC. De Noordwijkers hadden – net als concurrent LSVV – alle vier hun competitieduels gewonnen, maar bleven zelf foutloos. Het werd op de Lageweg 2-1 voor de zwartwitten, die trefzeker waren via Benji Broekhof en Stef van der Zalm.  LSVV vond vijf minuten voor tijd de aansluiting, maar verder liet SJC het niet komen.

In de Tweede Klasse waren er last-minute dompers voor Foreholte en Kagia. Beide regioclubs moesten door een tegengoal in blessuretijd genoegen nemen met 2-2. Foreholte leidde bij UVS zelfs met 0-2 tot de 86e minuut. Voor Kagia ging het in extremis fout in Gouda tegen Olympia.

Valken ’68 verkijkt zich op tiental
In de Eerste Klasse was er ook geen overwinning voor onze streekverenigingen. SV Hillegom bleef in eigen huis steken op 0-0 tegen nummer voorlaatst SCPB ’22.

Valken ’68 verloor thuis met 1-2 van RKDEO. De Valkenburgers zagen de opponent twintig minuten voor tijd bij 0-1 rood krijgen. RKDEO verdubbelde in ondertal de marge, waarna de aansluitingstreffer van Joshua Cooper te laat kwam voor Valken ’68.

Omhaal bij Warmunda
In de Vierde Klasse is Teylingen nog altijd ongeslagen. De Sassenheimers hadden weinig moeite met Stompwijk ’92: 4-0. Warmunda pakte een punt bij MMO door een omhaal van Dax van Leeuwen kort voor tijd.

Eerste Klasse

Valken ’68 – RKDEO 1-2 (0-1)
Goal: Joshua Cooper 

SV Hillegom – SCPB ’22 0-0

Tweede Klasse

UVS – Foreholte 2-2 (0-2)
Goals: Thijs van Gils, Joost Jansze

Olympia – Kagia 2-2 (1-1)
Goals: Rowan Hoeke (2)

Vierde Klasse

Teylingen – Stompwijk ’92 4-0 (1-0)
Goals: Mike van der Zon, Dani Hoogkamer, Wesley Ritzen, Melvin van Stijn

MMO – Warmunda 2-2 (2-0)
Goals: Dax van Leeuwen en onbekend

Vijfde Klasse

SJC (zat.) – LSVV 2-1 (1-0)
Goals: Benji Broekhof, Stef van der Zalm

*Van Nispen was vrij

Archieffoto: SJC

Beluister ook: VIDB Café aflevering 6: Op bezoek bij Sander de Brito Roque

POPULAIRE BERICHTEN