Jan Zoutman staat ook volgend seizoen aan het roer bij Quick Boys. Het contract van de 46-jarige trainer is met een jaar verlengd, met een optie voor nog een seizoen. Dat is donderdagavond bekend geworden. 

Zoutman volgde afgelopen zomer Ted Verdonkschot op en lijkt, na een haperend begin, de boel stevig op de rit te hebben. Hij won met Quick Boys al negen officiële duels op rij. De Katwijkers staan daardoor tweede in de Hoofdklasse B, een punt achter Noordwijk, en zitten bij de laatste zestien van de Districtsbeker.

De geboren Mijdrechtenaar is bij Quick Boys teruggekeerd in het amateurvoetbal. Hij was hiervoor twee seizoenen coach van Jong FC Twente in de Jupiler League. Zoutman was eerder in het betaalde voetbal werkzaam bij HFC Haarlem, waar hij de huidige technisch manager van Quick Boys Gert Aandewiel opvolgde. Later was hij succesvol coach van IJsselmeervogels, waarmee hij algeheel amateurkampioen werd. Iets dat hem eerder lukte als coach van Argon.

Aandewiel verlengde woensdag al zijn contract als technisch manager met drie seizoenen. Hij ligt hierdoor tot medio 2019 vast.

Later een uitgebreide reactie van Zoutman

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)