Cees van Tongeren is met ingang van het komende seizoen de nieuwe assistent van trainer Steef Roodakkers bij Ter Leede. De 52-jarige coach heeft afgelopen jaar zijn UEFA B diploma gehaald en wilde dolgraag op een hoger niveau werken. De Leidenaar liet afgelopen week al weten dat hij de zaterdagtak van Sporting Leiden na vier seizoenen gaat verlaten. Bij de derdeklasser staat hij als hoofdcoach voor de groep.

Zo is de zoektocht naar een nieuwe assistent-trainer voltooid. Danny Voskuil zou aan het einde van het seizoen de club verlaten om als hoofdcoach aan de slag te gaan bij het tweede elftal van vv Katwijk. Na een incident met Jeffrey Bok verliet hij de club anderhalve week geleden. Ter Leede vond in Carlo van Zelst een vervanger om het seizoen af te maken. Van Tongeren neemt die positie dus vanaf volgend jaar in.

Selectie Ter Leede 2020 – 2021

Blijft: Robert Steemers, Daan Prins, Steef Roodakkers (trainer), Mike Boelee, Dirk Hoekstra, Benjamin van Aken, Stijn van Biezen, Joël van der Graaf, Tomas de Louw, Pepijn Vis, Martijn Wooter, Danny Zwaan, Joey van den Berg, Noah Marti, Mounir Darrazi, Floyd de Ridder, Jimmy Brugman, Sohaib Echahbouni, Jordly Petronia

Nieuw: Feyo Glim (De Dijk), Mike van den Steenhoven (AFC (zat.)), Carlo van Zelst (assistent-trainer, per direct tot het einde van het seizoen), Cees van Tongeren (Sporting Leiden (zat.))

Vertrekt: Ian van Otterlo (Rijnsburgse Boys), Toon Zwetsloot (FC Lisse), Jonathan Robertson (AMVJ), Danny Voskuil (assistent-trainer, Katwijk 2), Jim Gillissen, Brayan Caicedo

Archieffoto: Hans Schalk

Lees ook: Competitiegenoten van SJC krijgen één punt in mindering

 

POPULAIRE BERICHTEN