FC Lisse heeft Jordi Tiktak een nieuw contract aangeboden. De van een kruisbandblessure herstellende linksback is akkoord met het nieuwe voorstel en dus ook volgend seizoen actief op Ter Specke. ,,Ik ben erg blij dat de club met mij door wil. FC Lisse heeft nog niet alles van mij gezien”, laat de 24-jarige voetballer weten op de clubwebsite.

De vleugelverdediger die afgelopen zomer overkwam van ODIN ’59 raakte in september in de wedstrijd tegen VVSB al geblesseerd aan z’n gewricht. Z’n herstel voorloopt voorspoedig, al geeft de club nog geen streefdatum voor z’n rentree. ,,Iedereen is tevreden momenteel met hoe ik herstel. Ik loop nu drie keer per week bij de fysio, waarvan ik op maandag train bij de fysiotherapeut van FC Lisse: Olaf den Hartigh. Het is moeilijk te zeggen wanneer ik weer terug ben. Ik neem de tijd. De tijd die ik ook krijg van de technische commissie. Dat is fijn. Op die manier voorkomt het teleurstellingen.”

Selectie FC Lisse 2020-2021

Blijft: Erik Cummins, Kubilay Köylü, Tom Noordhoff, Jaap Zwetsloot, Jeffrey Klijbroek, Jochem Lensen, Jeffrey Perez Stoof, Bas Gozeling, Jordi Tiktak

Nieuw: Raymond Bronkhorst (trainer, ADO’20), Toon Zwetsloot (Ter Leede), Richard van Heulen (assistent-trainer, FC Lisse 2), Maurice van der Neut (Noordwijk), Mitchel Bormann (Ajax ama.)

Vertrekt: Robbert de Ruiter (trainer, onbekend), Lars Rauws (onbekend), Arno Lancel (assistent-trainer, stopt)

Foto: Hubert Habers

Lees ook: ‘Warmunda wordt stap voor stap volwassen: ,,De ploeg leert snel”‘

POPULAIRE BERICHTEN