Reggie Schaap heeft zijn contract met één seizoen verlengd bij FC Lisse. De aanvaller kwam in de zomer van 2020 over van JOS Watergraafsmeer. Hij begon alle wedstrijden dit seizoen die er gespeeld zijn in de Derde Divisie in de basis voor de Lissenaren.

De 27-jarige aanvaller schoot bij één van zijn eerste wedstrijden in het gele shirt van FC Lisse gelijk raak. In de thuiswedstrijd tegen Blauw Geel ’38 in de voorronde van de KNVB-beker tekende Schaap voor de 2-0. De linksbuiten, die ook op het middenveld kan spelen, voetbalde voor FC Lisse vier seizoenen in het shirt voor JOS Watergraafsmeer. Daarvoor speelde de aanvaller bij Koninklijke HFC.

Selectie FC Lisse 2021-2022

Blijft: Raymond Bronkhorst, Erik Cummins, Jaap Zwetsloot, Toon Zwetsloot, Kevin van der Zwet, Tom Noordhoff, Remi van Ekeris, Jeffrey Klijbroek, Bas Gozeling, Justin van der Putten, Lars van der Steen, Richard van Heulen (assistent-trainer), Jochem Lensen, Luca Tarani, Jeffrey Perez Stoof, David Verweij, Jordi Tiktak, Reggie Schaap

Nieuw: Enzo Stroo (Quick Boys), Joey Vink (FC Lisse O23)

Vertrekt: Tom Duindam (SJC), Maurice van der Neut (sv Hillegom), Joshua Cooper (Valken ’68)

Foto: Hubert Habers

Lees ook: Warmerdam verlengt tot 2024 bij Ajax


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN