Volop transfernieuws bij FC Rijnvogels. De zaterdaghoofdklasser voegt volgend seizoen Youssef Massaoudi aan de selectie toe. Daarnaast is bekend geworden dat Paul Melissen en Luc van der Plas stoppen bij de A-selectie van de Kooltuinbewoners. Laatstgenoemde verkast naar Valken ’68.

Nieuwkomer Massaoudi is afkomstig van zaterdagtweedeklasser SVC ’08, waar hij als een aanvallend ingestelde rechtsback fungeert. “De 26-jarige verdediger is het niveau van de Tweede Klasse ontgroeid en verdient het om een stap hogerop te maken”, meldt Rijnvogels. “Een kans die de Kooltuinbewoners graag geven aan ambitieuze spelers die zich in Katwijk aan den Rijn door kunnen ontwikkelen tot een volwaardige kracht op landelijk niveau.”

Volgens Rijnvogels neemt Massaoudi de plek in de selectie over van Melissen, die een stapje terugdoet. Het jeugdproductie van FC Rijnvogels heeft besloten zijn maatschappelijke carrière voorrang te geven en gaat vast in het tweede elftal spelen.

Overstap naar ’t Duyfrak
Van der Plas kiest voor een doorstart bij een gemeentegenoot, namelijk Valken ’68. De verdediger kwam in de zomer van 2020 over van Quick Boys, maar kende een horrorstart. Hij scheurde al snel zijn voorste kruisband af, een blessure waar hij nog altijd hinder van ondervindt. “Ondanks dat Luc keihard werkt om zijn rentree op de velden te gaan maken is dat er op het moment van schrijven nog niet van gekomen door complicaties tijdens de revalidatie.”

Rijnvogels wenst in hetzelfde bericht de Katwijker veel succes toe bij Valken ’68. “Iedereen hoopt dat Luc daar weer tot volle wasdom weet te komen, want de stopper is en blijft een grote belofte die nog lang niet zijn plafond heeft bereikt.

Lees ook: Rijnsburgse Boys vindt weg naar boven met tweede thuiszege op rij
Check ook: VIDB te koop

POPULAIRE BERICHTEN