Rijnsburgse Boys lijkt de weg naar boven voorzichtig weer te hebben gevonden. De Uien boekten dinsdagavond een overtuigende 3-0-thuiszege op TEC. Dat was na de overwinning op IJsselmeervogels (1-0) van zaterdag alweer de tweede driepunter in vier dagen.

De basis voor de overwinning werd gelegd in de eerste helft. Nadat hij al een goal afgekeurd had zien worden vanwege buitenspel opende Jeroen Spruijt in de vijftiende minuut de score. Drie minuten later verdubbelde Bert Koomen de voorsprong. Zo hadden de zwartwitten halverwege een comfortabele marge. Diep in de tweede helft – vlak voor het verstrijken van de officiële speeltijd – maakte Delano Asante er nog 3-0 van.

Rijnsburgse Boys stijgt door de zege naar de zevende plaats in de Jack’s League.

Rijnsburgse Boys – TEC 3-0 (2-0)
Goals: Spruijt, Koomen, Asante

Check ook: FC Lisse laat na koppositie te veroveren, Ter Leede boekt thuiszege