Spectaculair transfernieuws vanaf Nieuw Zuid. Quick Boys heeft namelijk voor volgend seizoen een nieuwe spits gestrikt. Het is Danny van den Meiracker, die overkomt van IJsselmeervogels. Van den Meiracker heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen.

De 33-jarige Van den Meiracker is bekende naam in het amateurvoetbal: hij speelde eerder ook op het hoogste amateurniveau voor FC Lienden, Spakenburg en nu dus IJsselmeervogels. ,,Danny is een speler die zijn sporen heeft verdiend in de Tweede Divisie en weet wat er gevraagd wordt om op dit niveau te presteren,” vertelt bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff op de website van Quick Boys. ,,Wij zijn heel blij dat hij voor onze club heeft gekozen.”

‘Ook heel bijzonder’
Van den Meiracker zegt zelf vooral uit te kijken naar de burenruzies met rivaal Katwijk. ,,Ik heb nu 10 tot 15 keer Spakenburg – IJsselmeervogels meegemaakt. Dat is altijd een hele happening met heel veel publiek van buitenaf. Maar Quick Boys – Katwijk moet ook heel bijzonder zijn als ik de verhalen mag geloven. Ik heb mij laten vertellen dat deze derby puurder is. Meer haat en nijd. Ik kijk er erg naar uit.”

Met IJsselmeervogels is de spits momenteel in een degradatiestrijd verwikkeld. De Spakenburgers staan door twee driepunters op rij nu net boven de streep. Tien dagen geleden verloor IJsselmeervogels  met Van den Meiracker in de punt van de aanval op Nieuw Zuid met 2-0 van Quick Boys.

Foto: Quick Boys

Lees ook: VIDB te koop
Check ook: Van der Putten keert terug in de Bollenstreek

POPULAIRE BERICHTEN