De loting voor de tweede voorronde van de KNVB Beker heeft dinsdagavond drie thuiswedstrijden opgeleverd. FC Lisse, Quick Boys en FC Rijnvogels mogen zich allemaal voor eigen publiek proberen te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Noordwijk en VVSB komen over vijf weken juist op vreemde bodem in actie, tegen respectievelijk De Treffers en ADO ’20.

Opvallend is dat alle drie de thuiswedstrijden tegen een club uit de zaterdagse Derde Divisie zijn. Quick Boys treft Sportlust ’46, terwijl FC Lisse het op gaat nemen tegen DVS ’33. FC Rijnvogels komt niet alleen een oude bekende tegen, maar ook een huidige competitiegenoot: ACV Assen.

Voor Noordwijk en VVSB geldt ook dat ze tegenstanders treffen die ze ook in competitieverband gaan tegenkomen. De Treffers is voor Noordwijk een bekende uit de Jack’s League, terwijl ADO ’20 en VVSB de degens kruisen in de zondagse Derde Divisie.

Door het behalen van een periodetitel vorig seizoen zijn Katwijk en Rijnsburgs Boys reeds geplaatst voor de hoofdfase. Ter Leede sneuvelde in de eerste kwalificatieronde. Zaterdag werd in Utrecht met 5-1 verloren van Hercules.

De wedstrijden:
Quick Boys – Sportlust ’46
FC Lisse – DVS ’33
FC Rijnvogels – ACV Assen
De Treffers – Noordwijk
ADO ’20 – VVSB

De wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 20 of woensdag 21 september!

Archieffoto: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN