Een mooie geste van de bekendste speler uit de Bollenstreek. We mogen namelijk een gesigneerd shirt van Dirk Kuijt gaan verloten! Waarvoor dank! Een mooie gelegenheid biedt daarin onze Horesca Horecavo ZaalCup. Word jij namelijk tijdens de zaalcup – op 29 of 30 december – lid van de VIDB Vriendenclub, dan maak je kans op dit fijne collectorsitem! 

Dat kun je doen online doen via onderstaande knop, maar ook ter plekke op de zaalcup zelf! We zijn namelijk met de VIDB Vriendenclub prominent aanwezig. Aldaar kun je direct lid worden! Op 30 december vlak voor de finale (rond de klok van 19.30 uur) gaan we het shirt in de zaal verloten onder die mensen die op 29 en 30 december lid zijn geworden van de VIDB Vriendenclub.

Door lid te worden van de VIDB Vriendenclub steun je ons in het maken van het platform. Dat platform wordt gemaakt door journalisten met een passie voor voetbal en de streek. Samen steken we daar veel tijd in, en tijd kost jammergenoeg geld. Wanneer onze bezoekers een kleine bijdrage leveren voor hetgeen ze afnemen, kan VIDB ook op de langere termijn schrijven over het voetbal in onze prachtige streek. Lid worden kan via onderstaande knop!

POPULAIRE BERICHTEN