Zoals eerder aangekondigd, vallen gedurende de tweede seizoenshelft maandelijks twee VIDB Vrienden in de prijzen. Beiden mogen € 100,- uit gaan geven. De een bij De Lange Sport, de ander bij L.J. Sport. Waarom? Omdat we het waarderen dat zij ons steunen met hun bijdrage van € 36,- per jaar zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen.

Waardeer jij het ook wat we doen bij VIDB en wil je een bijdrage leveren? Lid worden kan eenvoudig via de knop onder dit artikel. En oja, log je met jouw gegevens in op vidb.nl dan zie je geen banners meer! De twee winnaars van de maand mei zijn: Ron Wijk en Henk Barnhoorn. Van harte mannen!

,,Ik ben lid van de Vriendenclub van Voetbal in de Bollenstreek geworden, omdat voor niets de zon op gaat”, vertelt Wijk. ,,Maar om het actuele voetbalnieuws uit de Bollenstreek te vergaren zijn middelen nodig. Vrijwel iedere dag neem ik het nieuws via mijn telefoon of de laptop door. Het kost soms moeite om mijzelf los te rukken van de dagelijkse informatiestroom. Mijn bijzondere aandacht gaat uit naar sv Hillegom, waar ik zelf nauw ben betrokken bij de selectie en de jeugd.”

,,Dit is een geweldig cadeautje”, gaat de winnaar verder. ,,Ik ga de bon besteden aan loopschoenen voor mijn vrouw, want zij geeft mij al jaren de ruimte om plezier aan voetbal te beleven. Aan het plezier beleven draagt Voetbal in de Bollenstreek ook zijn steentje bij.”

Ook Barnhoorn gaat de € 100,- op een mooie manier besteden. ,,Ik ben blij verrast en de honderd euro komt goed van pas: mijn wandelschoenen zijn aan vervanging toe. Ze zijn aan slijtage onderhevig en beginnen te lekken. De gewonnen prijs gaat dus gebruikt worden voor een paar goede wandelschoenen!”

,,Ik volg de resultaten van Noordwijk en ook wel die van de andere Bollenstreek-clubs. En daarvoor is de VIDB een prachtig hulpmiddel. Ik kijk bijna dagelijks op deze site of er nog nieuws is. En heel prettig is dat dat zonder reclame is.”

Ook vriend worden van VIDB, zonder die irritante reclame of betaalmuur? Klik hieronder en de rest spreekt voor zich!
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 14 dec.
HHC Hardenberg14.30Quick Boys
Noordwijk 14.30Jong FC Volendam
FC Lisse 14.30DVS'33
FC Rijnvogels 14.30Sportlust'46
SVC'0814.30Valken'68
Kagia14.30DSO
Te Werve 14.30Van Nispen (zat.)
FC Oegstgeest14.30VVSB (zat.)
Warmunda 14.30MMO
Spakenburg 15.00Rijnsburgse Boys
VVSB 15.30Harkemase Boys
Katwijk 15.30IJsselmeervogels
GOES18.00Ter Leede
Zo. 15 dec.
MSC14.00SJC
Concordia 14.00Hillegom
Oliveo 14.00Foreholte
Teylingen 14.00DOSR
Van Nispen (zon.) 14.00FC Aalsmeer