[slideshow_deploy id=’45842′]

Noordwijk en keeper Roy Rondeltap gaan na dit seizoen afscheid van elkaar nemen. De goalie ziet het niet meer zitten om drie keer in de week naar Noordwijk af te reizen. De Rotterdammer was na het vertrek van Mustafa Amezrine de eerste keuze onder de lat bij de koploper van de Derde Divisie.

,,Ondanks de lange reisafstand was het een hele moeilijke beslissing om zo’n mooie en warme club te verlaten”, vertelt de doelverdediger op de website van de Noordwijkers. ,,Ik sluit dan ook niet uit dat ik in de toekomst nog een keer terugkom. Met nog een kampioenschap afscheid nemen zou een droom zijn.”

Wijsman
De 25-jarige keeper kwam in zomer van 2017 over van Barendrecht. Tot die tijd had hij vooral in de buurt van Rotterdam onder de lat gestaan. Zo speelde hij in het verleden ook bij Leonidas en in de jeugd van Sparta.

Eerder verliet ook reservedoelman Aron Wijsman de club. De jonge Mike van Vliet (21) verlengde onlangs wel zijn contract bij vv Noordwijk.

vv Noordwijk

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt (tot medio 2021), Martijn le Congé, Rob Overvliet, Jelle van der Niet, Bryan Bröcker, Maurice van der Neut, Guy Smith, Dylan Rietveld en Nick van Staveren, Raies Roshanali, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Sander Bosma, Mike van Vliet, Marcel Akerboom (assistent-trainer) (allen tot medio 2020)

Nieuw: Huib Oversloot (ARC)

Vertrekt: Denzel James (Sparta Rotterdam), Dennis van Rijn (FC ‘s-Gravenzande), Huig van Duijn (onbekend), Maik van Zanten (onbekend), Marcley Manuela (Nootdorp), Aron Wijsman (onbekend), Roy Rondeltap (onbekend)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Michel verwacht geen ‘Bosmaatje’ te doen bij Noordwijk’

POPULAIRE BERICHTEN