VVSB heeft naast een plek in het hooftoernooi van de KNVB Beker gegrepen. De Noordwijkerhouters gingen woensdagavond voor de tweede keer dit seizoen onderuit tegen ADO ’20. De ploeg uit Heemskerk zegevierde voor eigen publiek met 3-0.

Beide ploegen troffen elkaar eind augustus in competitieverband en toen zegevierde ADO ’20 in de slotfase – tegen de verhouding in – met 0-2. Ditmaal deden de Noord-Hollanders veel eerder zaken. Al in de derde minuut kwam de thuisploeg op voorsprong en nog binnen het halfuur werd het 2-0 via oud-Katwijk-spits Jan Willem Tesselaar.

VVSB was in de eerste helft een aantal keer dreigend, steeds via Ian van Otterlo, maar wist een goal niet op het scorebord te krijgen. In de blessuretijd van de tweede helft strooide ADO ’20 nog wat meer zout in de Noordwijkerhoutse wonden.

Door de uitschakeling van VVSB zitten er vrijdag bij de loting drie regioclubs in de koker: Katwijk en Rijnsburgse Boys waren door hun prestaties van vorig seizoen al geplaatst voor het hoofdtoernooi. FC Rijnvogels wist dinsdag als enige streekclub de tweede voorronde te overleven.

ADO ’20 – VVSB 3-0 (2-0)

Check ook: Sportlust ’46 verschalkt Quick Boys in blessuretijd, grote thuisnederlaag FC Lisse