Kagia

In de strijd om lijfsbehoud hebben Kagia en Warmunda belangrijke zeges geboekt. Kagia won voor eigen publiek met 2-1 van RVC ’33 en belandde daardoor boven de streep. Warmunda maakte gehakt van Kickers ’69 en staat nu ook op een veilige plek.

Eersteklasser Valken ’68 kent een uitstekend seizoen en kwam ook in zijn laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie goed voor de dag. Nummer twee Wippolder werd met 1-0 verslagen door een goal van Samet Arikan in de tweede helft. Valken ’68 heeft in de slotronde volgende week nog volop mogelijkheden. De ploeg van Derek van der Plas zou nog tweede kunnen worden, maar doet ook goed mee in de derde periode.

Foreholte doet goede zaken
Seizoensverlenging zit er ook nog in voor Foreholte, dat geen halve maatregelen nam tegen ASC. Het regiotreffen werd door de ploeg van Mario Koswal met 0-5 gewonnen. Door de overwinning blijft Foreholte derde op de ranglijst, maar steeg het ook naar de tweede plek in de derde periode. De koploper daarin is kampioen FC Aalsmeer, dus bij winst komende zaterdag tegen FC Oudewater zijn de Voorhouters verzekerd van nacompetitie.

Competitiegenoot Kagia boekte een uiterst belangrijke zege, won met 2-1 van RVC ’33 en steeg daardoor naar de achtste plaats in 2D. Dat is de eerste veilige plek. Kagia heeft een punt voorsprong op Alphia en weet zich bij een zege in Leiden tegen DoCoS hoe dan ook verzekerd van lijfsbehoud.

Eerste Klasse

Valken ’68 – Wippolder 1-0 (1-0)
Goal: Samet Arikan

Tweede Klasse

Kagia – RVC ’33 2-1 (2-1)
Goals: Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo

ASC – Foreholte 0-5 
Goals: Thijs van Gils (2), Joost Jansze, Rick Brabander, Swen Veenstra 

Derde Klasse

DWO – Van Nispen 5-1
Goal: onbekend

FC Oegstgeest – VVSB zat. 1-2
Goals: Joris Aartman en Victor Schipholt 

Vierde Klasse

Teylingen – Woubrugge 3-0 (2-0)
Goals: Dani Hoogkamer, Mike van der Zon, Jay Berk

LSVV ’70 – SJC zat. 3-1 (2-1)

Goal: Jurriaan van Duyn

Warmunda – Kickers ’69 7-1 (2-1)
Goals: Stan van Rijn (3), Sohrab Safi, Sepehr Safi, Lorenzo Bito, Menno van Noort

Archieffoto

Lees ook: Katwijk de nieuwe koploper na zege in Lisse, Rijnsburgse Boys verliest en lijkt afgehaakt

POPULAIRE BERICHTEN