Mitchel Bormann blijft bij FC Lisse. De vleugelverdediger heeft zijn contract met één seizoen verlengd. De 26-jarige Bormann kwam afgelopen zomer over van de amateurs van Ajax. De back speelde vanwege het afgebroken coronaseizoen pas één officieel duel voor de Lissenaren. Dat was in de met 3-0 gewonnen KNVB-bekerwedstrijd tegen Blauw Geel ’38.

De 26-jarige IJmuidenaar raakte daarna geblesseerd aan zijn enkel. Na het ‘schoonmaken’ van zijn gewricht hoopt de rechtsback komend seizoen pijnvrij te kunnen spelen, valt te lezen op de website van de FC. De flankspeler voetbalde voor zijn komst naar Ter Specke voor VSV, ODIN ’59 en Ajax (ama.).

Selectie FC Lisse 2021-2022

Blijft: Raymond Bronkhorst, Erik Cummins, Jaap Zwetsloot, Toon Zwetsloot, Kevin van der Zwet, Tom Noordhoff, Remi van Ekeris, Jeffrey Klijbroek, Bas Gozeling, Justin van der Putten, Lars van der Steen, Richard van Heulen (assistent-trainer), Jochem Lensen, Luca Tarani, Jeffrey Perez Stoof, David Verweij, Jordi Tiktak, Reggie Schaap, Mo Adouch, Mitchel Bormann

Nieuw: Enzo Stroo (Quick Boys), Joey Vink (FC Lisse O23)

Vertrekt: Tom Duindam (SJC), Maurice van der Neut (sv Hillegom), Joshua Cooper (Valken ’68)

Archieffoto: Hubert Habers

Lees ook: Definitieve streep door RegioCup


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN