Jop Verhagen verkast na dit seizoen van FC Rijnvogels naar Westlandia. De buitenspeler van de Katwijkers maakte eerder dit kalenderjaar al bekend te willen vertrekken bij de derdedivisionist. Het verblijf van de Leidschendammer bij FC Rijnvogels blijft daarmee tot één seizoen beperkt.

Verhagen kwam in de zomer van 2016 over van RKAVV. De flankspeler doorliep eerder de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hoewel zijn start bij de Katwijkers veelbelovend was en hij werd binnengehaald als een ‘grote vis’, moet Verhagen het de laatste tijd meer van invalbeurten hebben.

In een eerder interview liet de voetballer weten dat het gebrek aan speeltijd hem opbrak: ,,Qua club en qua mensen is Rijnvogels top. Daarnaast hebben we echt een leuke groep en lachen we bijna alleen maar. Maar uiteindelijk blijf ik voetballer en wil ik graag spelen. Dat is het belangrijkste en weegt veel zwaarder dan gezelligheid buiten het veld.”

Verhagen kon ook naar hoofdklasser Jodan Boys. Zijn keuze is dus uiteindelijk gevallen op de huidige nummer twee van de Derde Divisie Zondag.

FC Rijnvogels

Blijft: Hein van Heek (trainer), Jaap van Duijn, Ricardo de Vlugt, Arno Dijkstra, Bright Ampong, Jim Havenaar, Mart Spierdijk, Teun Guijt, Pieter van der Breggen, Romano van der Stoep, Mitchell Theuns, Wouter Soomer, Peter Messemaker (allen tot 2018), Sander van der Horst (doorlopend contract)

Nieuw: Jeffrey Verkerk (TOGB), Ivailo Staal (Westlandia)

Vertrekt: Niels van Veen, Joey Zandbergen (Rijnsburgse Boys), Thom de Vries, Sonny ten Hoope, Rob Zandbergen, Frank Guijt, Jop Verhagen (Westlandia), Ogur Kaya, Pepijn Kooij

Foto: Kooltuinstrijders

POPULAIRE BERICHTEN