FC Lisse is in de hoogste categorie in de O23-competitie ingedeeld. Dat blijkt uit een concept-indeling van de KNVB. De Lissenaren hebben het afgelopen seizoen met hun JO19-elftal in de Tweede Divisie gespeeld en stromen daardoor hoog in. Ter Leede is in divisie 2 ingedeeld, vv Katwijk in divisie 3 en Warmunda in divisie 4. Quick Boys gaat in de O21-competitie spelen.

De Katwijkers zitten in divisie 4 van de O21-competitie. Die divisie wordt verdeeld in twee groepen van acht teams. Voor de competitie waarin het beloftenelftal van Quick Boys gaat spelen zijn nog vier plekken vacant. De profclubs die ook in die competitie spelen zijn MVV, FC Eindhoven, FC Dordrecht, Cambuur Leeuwarden en Telstar. Of Quick Boys daadwerkelijk tegen profclubs gaat spelen, hangt af van de indeling per poule.

Alphense Boys is de hoogst spelende amateurclub in de O21-competitie. Zij zijn ingedeeld in divisie 2 met alleen maar profclubs. De beloftenteams van Almere City FC en ADO Den Haag, die nu nog in de Derde Divisie acteren, zijn in divisie 1 ingedeeld.

Bekijk hier de voorlopige indelingen:
Concept-indeling O21
Concept-indeling O23


Mogen we even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. Nee, we gaan geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks!


Foto: Hubert Habers

Lees ook: ‘Haags talent traint mee bij Quick Boys’

POPULAIRE BERICHTEN