De zevende editie van de Soccer Golf Masters, het Nederlands Kampioenschap Golf voor (ex) profvoetballers, is gisteren gewonnen door Kenneth Perez. De Soccer Golf Masters stond dit jaar opnieuw in het teken van onze partner de Edwin van der Sar Foundation. Tijdens de golfdag werd er € 17.500 opgehaald. De cheque werd in ontvangst genomen door niemand minder dan Dirk Kuyt.

Diverse (ex) profvoetballers en scheidsrechters streden tijdens het NK Golf voor (ex) profvoetballers om de prestigieuze eretitel. Onder andere Mario Been, Willem van Hanegem, John van den Brom, de gebroeders Van de Kerkhof en Simon Tahamata gingen op Golfbaan Bentwoud de strijd met elkaar aan. Rob de Wit deed de opening. Uiteindelijk bleek Kenneth Perez de beste golfer van deze editie en sleepte de Deen wederom de felbegeerde titel in de wacht.

Over de Edwin van der Sar Foundation
Onder het motto ‘never ever give up’ steunt en initieert de Edwin van der Sar Foundation projecten voor mensen met een (niet aangeboren) hersenbeschadiging. In samenwerking met o.a. patiëntenverenigingen, medici, ziekenhuizen, revalidatiecentra en het bedrijfsleven, worden diverse projecten geïnitieerd voor optimale zorg en revalidatie. Daarnaast kent de Edwin van der Sar Foundation een eigen Stimuleringsfonds waar financiële ondersteuning wordt geboden aan projecten met betrekking op het dagelijkse leven met de gevolgen van een (niet aangeboren) hersenletsel. Voor meer informatie zie: www.edwinvandersarfoundation.org

VIDB is mediapartner van zowel de Edwin van der Sar Foundation als de Dirk Kuyt Foundation


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 19 nov.
Oefenwedstrijd
VUC0-1Quick Boys
Do. 21 nov.
Districtsbeker
Van Nispen (zon.) 20.00SEP
Za. 16 nov.
ODIN '5914.30FC Lisse
Barendrecht14.30VVSB
Ter Leede14.30DVS '33
DUNO14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30Te Werve
Van Nispen (zat.)15.00Kagia
Blauw Zwart15.00VVSB (zat.)
Warmunda15.00Meerburg
Rijnsburgse Boys15.30Katwijk
Jong Sparta15.30Noordwijk
Quick Boys15.30AFC
Zo. 24 nov.
SJC14.00Hoogeveen
Foreholte14.00Hillegom
RKDEO14.00Teylingen
Sporting Leiden14.00Van Nispen (zon.)