Het was weer een week waarin veel gebeurde. Heb je wat gemist? Geen probleem! Wij zetten de artikelen die je moet hebben gelezen voor je op een rijtje, zodat je alles alsnog op je gemak nog een keer kan checken.

Jan Zoutman werd op 1 november 2018 bij Katwijk gepresenteerd als opvolger van de vertrokken Jack van den Berg. Zoutman kreeg de opdracht mee om voor het kampioenschap in de Tweede Divisie te gaan, maar de Katwijkers haakten in de tweede seizoenshelft af. De hoogste tijd om met de oefenmeester van de ploeg terug te blikken op het seizoen. Wat neemt hij zichzelf kwalijk? Wat kon er anders? Waarom haakte Katwijk in de titelstrijd af? En hoe ziet hij het komende seizoen voor zich?

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Bijna kon Lisan Alkemade zichzelf Europees Kampioen noemen. Bijna. De Lisser bereikte met de Oranjevrouwen onder-17 de finale van het EK, maar in de finale ging het na een strafschoppenreeks mis. Alkemade had zelf nog een hoofdrol in die serie, maar het was niet genoeg. Daarom is het tijd om even het hoofd leeg te maken. Dat kan maar eventjes, want binnenkort meldt zij zich bij PSV voor een avontuur bij die club.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Voor Hillegom-doelman Daan Ruigrok zit het er weer op. De goalie maakte in maart zijn rentree bij Hillegom, nadat Donovan Partosoebroto zijn tas inleverde. Bij binnenkomst van Bas Naber werd Ruigrok direct benaderd. De oud-doelman van VVSB ging in op het aanbod en keerde zodoende terug tussen de Hillegomse palen. Het bleek een succes, want Hillegom ontsnapte aan degradatie en mag zich gaan melden in de nacompetitie. Het doel van Ruigrok was geslaagd en daarom blikt hij terug op de laatste weken.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

In de laatste wedstrijd van het seizoen plaatste Valken’68 zich afgelopen zaterdag voor de nacompetitie. Daar waar eind februari het woord degradatie op ‘t Duyfrak met de regelmaat van de klok viel, schoot de formatie van Arie van Duijn via een ijzersterke derde periode als een komeet omhoog op de ranglijst van de Tweede Klasse C. Met een periodetitel op zak en een derde plaats in de eindrangschikking kwam het uiteindelijk allemaal op zijn pootjes terecht voor de geel-rode brigade. Daarom is het een goed moment om even bij te praten met een oud-speler van de club. Hoe is het met Emiel van der Plas?

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

‘Samen met zijn broer een ploeg leiden op het hoogste niveau’, stond al heel lang bovenaan het voetbalwensenlijstje van Dick Schreuder. Bijna twee maanden nadat bekend werd dat Alfred zijn assistenten-rol bij Ajax inruilt voor het hoofdtrainerschap bij Hoffenheim, werd het maandag officieel dat de succesvolle ex-trainer van Katwijk zijn broer volgt. Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling en de huidig assistent van Philadelphia Union maakt weer een stap die past bij zijn grenzeloze ambitie, waar hij ook in zijn tijd op De Krom al bekend om stond.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

POPULAIRE BERICHTEN