Mo El Osrouti heeft vanavond een gesprek met VVSB. De Noordwijkerhoutse club wil de reden van diens ontslag op staande voet horen en El Osrouti’s kant van het verhaal. Dat bevestigt de club aan VIDB.

Quick Boys meldde woensdagavond per direct afscheid te hebben genomen van El Osrouti. De flankspeler tekende vier weken geleden bij VVSB. De tweededivisionist gaat op basis van het gesprek van vanavond beoordelen of de transfer nog doorgang kan vinden.

VVSB raakte zelf ook in opspraak door het onmiddellijke vertrek van Giovialli Serbony, die afgelopen weekend eveneens op staande voet werd ontslagen. Net als in de zaak El Osrouti hullen alle partijen zich in stilzwijgen. Zowel door VVSB als Quick Boys is alleen gecommuniceerd dat het om zwaarwegende redenen gaat. Bij beide clubs zijn alle betrokkenen gesommeerd niet te praten.

Spreekverbod bij Quick Boys
,,Ik mag helemaal niets zeggen”, meldt El Osrouti. ,,Ik heb een spreekverbod. Het heeft te maken met de normen en waarden van de club.” Iets dat technisch manager Gert Aandewiel bevestigt. ,,Spelers, staf en leiding. We hebben afgesproken dat iedereen die met Mo gewerkt en gespeeld heeft er geen uitspraken over doet.”

Aandewiels collega bij VVSB, technische man Theo Nulkes, kampt met een soortgelijke situatie en problemen. Wel vertelt hij het bijzonder vervelend te vinden. ,,Het komt natuurlijk heel slecht uit, dat dit zo in drie dagen valt”, doelt hij op de gevallen El Osrouti en Serbony. ,,Maar we doen er geen uitspraken over. We willen niemand beschadigen.”

En tot slot over de komst van El Osrouti naar VVSB: ,,Na vanavond weten we meer.”

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen