Het is winterstop. Tijd om alle weekwinnaars van december nog even op een rijtje te zetten. Welk ‘moment van de week’ is jullie deze maand het meeste bijgebleven? En wie bezorgen jullie een prachtige start van 2020 met een waardebon van 100 euro van Equipo Voetbalreizen?

Moment 1: prachtige volley

Het kortste fragment komt van de jongste deelnemer van deze week. Rayan, de doelpuntenmaker schoot deze volley prachtig binnen voor Quick Boys JO10-1 tegen Voorschoten ’97. Hij werd ingestuurd door Louise. Is dat de mama van Rayan?  (Ingestuurd door: Louise)

Moment 2: briljante actie

De actie komt uit een duel tussen JO19 van Noordwijk en JO19 van Katwijk. Het enige dat we weten is dat het een actie is van Jelle Kooij, van Noordwijk. Of er ook een goal uit kwam of een wie er won? Dat is ook voor ons een raadsel. Maar alleen deze actie zelf is al briljant! Is er eigenlijk een naam voor? (Ingestuurd door: Stijn van Rijswijk)

Moment 3: vrije trap in kampioenswedstrijd

Een vrije trap scoren op deze manier is altijd lekker. Maar als het ook nog eens een treffer is in de kampioenswedstrijd van Noordwijk JO19-2 tegen FC Oegstgeest JO19-4, dan is het helemaal lekker. De keeper is kansloos op deze prachtige inzet. (Ingestuurd door: Kjeld Hulsebosch)

Uitleg
Nog één keer de uitleg: laat ons weten wat jullie ‘Equipo voetbalreizen moment van de week’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Donderdag bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. De winnaar wint een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN