Is jou iets opgevallen op of rondom de voetbalvelden de afgelopen week? Laat het ons weten. Wie weet maak jij aan het einde van de maand kans op een vliegcheque ter waarde van honderd euro naar een favoriete buitenlandse club dankzij het Equipo Voetbalreizen Moment van de Week. Dat kan een doelpunt zijn, maar ook iets heel anders. Reis je jouw favoriete club achterna? Feestje in de kleedkamer? Film het. Wij willen erbij zijn.

Voor de aankomende selectie krijgen jullie weer 24 uur de tijd om je stem uit te brengen op Facebook, Twitter en Instagram. De winnaar doet mee voor de prijs aan het einde van de maand. Welke video of foto gaat van deze selectie gaat door voor de finale later deze maand?

Moment 1: feestje bij FC Lisse

Dit soort beelden kunnen wij nooit genoeg van krijgen. FC Lisse won zaterdag met 6-0 van DVS’33 uit Ermelo. En dat levert dan een groot feest op in de kleedkamer van de Lissenaren. Daar zijn wij altijd graag bij op deze manier (Beelden: Kubilay Köylü)

Moment 2: heerlijke vrije trap

Een vrije trap scoren op deze manier is altijd lekker. Maar als het ook nog eens een treffer is in de kampioenswedstrijd van Noordwijk JO19-2 tegen FC Oegstgeest JO19-4, dan is het helemaal lekker. De keeper is kansloos op deze prachtige inzet. (Ingestuurd door: Kjeld Hulsebosch)

Uitleg
Nog één keer de uitleg: laat ons weten wat jullie ‘Equipo voetbalreizen Moment van de Week’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Na 24 uur bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. De winnaar krijgt een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN