Is jou iets opgevallen op of rondom de voetbalvelden de afgelopen week? Laat het ons weten. Wie weet maak jij aan het einde van de maand kans op een vliegcheque ter waarde van honderd euro naar een favoriete buitenlandse club dankzij het Equipo Voetbalreizen Moment van de Week. Dat kan een doelpunt zijn, maar ook iets heel anders. Reis je jouw favoriete club achterna? Film het. Feestje in de kleedkamer? Film het. Wij willen erbij zijn.

Voor de aankomende selectie krijgen jullie weer 24 uur de tijd om je stem uit te brengen op Facebook, Twitter en Instagram. De winnaar doet mee voor de prijs aan het einde van de maand. Bart Pronk is in november met zijn hoofdrol als keeper van Quick Boys 2 van het ‘Equipo Voetbalreizen Moment van de Maand’. Welke video of foto gaat van deze selectie gaat door voor de finale later deze week?

Moment 1: vrije trap daalt op tijd

De bal lijkt over de goal te gaan, maar daalt precies op tijd. Deze heerlijke vrije trap werd gemaakt door Noud van Rijn bij Katwijk JO13-1. Dit soort goaltjes houden we van, Noud! (ingestuurd door: Julian Glasbergen)

Moment 2: nu wel echt Boyd

Het verhaal is misschien nog wel net zo mooi als de goal zelf. Vorige week hadden we een treffer van Foreholte JO11 in de selectie gezet. Een doelpunt die we opgestuurd kregen door Boyd. Even later in de week stuurde Boyd ons een berichtje. ‘Ik ben best wel stom geweest. Ik had erbij moeten zeggen dat ik de assist gaf op die goal.’ Die eerlijkheid vinden we prachtig. Daarna stuurde hij gelijk nog een video mee waarop hij wel scoorde. En wat voor een treffer! Terecht dat deze ook weer de selectie heeft gehaald, Boyd! (Ingestuurd door: Boyd)

Moment 3: prachtige volley

Het kortste fragment komt van de jongste deelnemer van deze week. Rayan, de doelpuntenmaker schoot deze volley prachtig binnen voor Quick Boys JO10-1 tegen Voorschoten ’97. Hij werd ingestuurd door Louise. Is dat de mama van Rayan? 🙂 (Ingestuurd door Louise)

Uitleg
Nog één keer de uitleg: laat ons weten wat jullie ‘Equipo voetbalreizen moment van de week’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Donderdag bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. De winnaar wint een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN