Is jou iets opgevallen op of rondom de voetbalvelden de afgelopen week? Laat het ons weten. Wie weet maak jij aan het einde van de maand kans op een vliegcheque ter waarde van honderd euro naar een favoriete buitenlandse club dankzij het Equipo Voetbalreizen Moment van de Week. Dat kan een doelpunt zijn, maar ook iets heel anders. Reis je jouw favoriete club achterna? Film het. Feestje in de kleedkamer? Film het. Wij willen erbij zijn.

Voor de aankomende selectie krijgen jullie weer 24 uur de tijd om je stem uit te brengen op Facebook, Twitter en Instagram. De winnaar doet mee voor de prijs aan het einde van de maand. Welke video of foto gaat van deze selectie gaat door voor de finale later deze maand?

Moment 1: huwelijksaanzoek

Dit is goud! Van Nispen (zon.)-trainer Roy Schulpzand is al elf jaar samen met z’n vriendin, hebben kinderen, maar zijn nog niet getrouwd. Tijd dus voor een huwelijks aanzoek. En wat voor één! Voor een volle zaal in het Amsterdamse Carré vroeg de trainer van de derdeklasser z’n vriendin ten huwelijk na afloop van een voorstelling van Jochem Myjer! AND SHE SAID YES!

Moment 2: wat een actie!

De actie komt uit een duel tussen JO19 van Noordwijk en JO19 van Katwijk. Het enige dat we weten is dat het een actie is van Jell Kooij, van Noordwijk. Of er ook een goal uit kwam of een wie er won? Dat is ook voor ons een raadsel. Maar alleen deze actie zelf is al briljant! Is er eigenlijk een naam voor? (Ingestuurd door: Stijn Vrijswijk)

Moment 3: reden voor een feestje

Dat is lekker vroeg! Begin december zijn er de eerste kampioenschappen al te vieren. Onder andere bij JO13 van FC Rijnvogels. En dat is er nou lekkerder dan op het balkon van de Katwijkse club het feestje te vieren. Veel blije gezichten dus bij de de jonge Rijnvogels.

Uitleg
Nog één keer de uitleg: laat ons weten wat jullie ‘Equipo voetbalreizen moment van de week’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Donderdag bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. De winnaar wint een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN