We zitten alweer in de maand december en dus is het tijd voor de winnaar van het ‘Equipo Voetbalreizen Moment van de Week.’ Deze week ontvingen we wederom een aantal inzendingen en aan jullie was het om een winnaar te kronen. 

De winnaar van deze week komt bij Quick Boys vandaan. De jonge Rayan die in de JO10-1 van de club speelt, scoorde een mooie goal en hij kreeg de meeste stemmen via onze social media! Gefeliciteerd Rayan en Louise! Jullie maken kans om winnaar van de maand december te worden.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN