FC Lisse won de laatste tijd al veel, maar vaak wel nipt of met een narrow escape, zoals vorige week tegen Sparta Nijkerk. Ditmaal ging het een stuk zorgelozer, FC Lisse leidde na een kwart wedstrijd al met 0-2 tegen VVOG. Dat werd ook de eindstand, ondanks een aantal kansen voor de thuisploeg in de tweede helft.

Door de zege blijft de ploeg van Raymond Bronkhorst koploper, op vijf punten gevolgd door Sportlust ’46. De club uit Woerden won zelf met 0-4 bij Hoek.

Nederlaag in Veenendaal
Ter Leede boekte vorige week een bevrijdende zege in de strijd tegen degradatie, maar verzuimde ditmaal om een bijna definitief gat te slaan met de degradatiezonde. Ondanks een snelle 0-1-voorsprong (goal Daan Walraven) gingen de Sassenheimers onderuit bij DOVO: 3-1.

Te wanhopen hoeft Ter Leede zeker niet, de voorsprong op de streep bedraagt nog zeven punten, al komt nummer vijftien VVSB later vandaag nog wel in actie.

VVOG – FC Lisse 0-2 (0-2)
Goals: Stroo (2)

DOVO – Ter Leede 3-1 (0-1)
Goal: Walraven

VVSB – Staphorst begint om 18:00 uur

Archieffoto: FC Lisse

Check ook: FC Rijnvogels verovert koppositie, Kagia haalt uit tegen concurrent