De titel is zaterdagmiddag een hele grote stap dichterbij gekomen voor vv Katwijk. De ploeg van coach Anthony Correia won zelf na een achterstand bij rust met 1-3 bij ASWH. Die overwinning viel voor een groot deel op het conto van Killian van Mil te schrijven. De aanvaller viel kort na rust in en tilde met een zuivere hattrick hoogstpersoonlijk de score naar 1-3.

Het werd een perfecte zaterdagmiddag, want concurrent Kon. HFC ging in eigen huis onderuit tegen Rijnsburgse Boys. De Uien wonnen in Haarlem met 0-1 door een goal van Furhgill Zeldenrust. Daardoor groeide de voorsprong van Katwijk op Kon. HFC tot negen punten. In de Jack’s League zijn nog vijf speelronden te gaan. Rijnsburgse Boys is de huidige nummer vijf.

Kon. HFC – Rijnsburgse Boys lag in de tweede helft nog een fase stil vanwege ongeregeldheden op het sportpark.