FC Lisse heeft thuis een knappe overwinning geboekt op Sparta Nijkerk. Het werd maar liefst 4-1 voor de ploeg van Raymond Bronkhorst. Na een 0-0 ruststand, waren de Lissenaren in de tweede helft helemaal los. De bezoekers kwamen eerst nog op een 0-1 voorsprong, maar na twintig minuten in het tweede bedrijf viel de gelijkmaker. In het laatste kwartier wist FC Lisse nog drie keer te scoren en zo de 4-1 eindstand op het bord te zetten.

Het was de tweede overwinning op rij voor het elftal van Bronkhorst. Vorige week wisten de Lissenaren met 1-2 te winnen bij HSV Hoek. Door de winstpartij stijgt FC Lisse naar een zesde plek in de Derde Divisie. Drie punten achter koploper SteDoCo. Die ploeg wist zaterdag met 1-3 te winnen van Ter Leede

FC Lisse – Sparta Nijkerk: 4-1 (0-0)
Goals: Adouch, Duindam (2x), Noordhoff