Foreholte blijft druk doende om de selectie voor komend seizoen verder te versterken. De afgelopen dagen werd door de Voorhouters via Instagram opnieuw de komst van drie nieuwelingen bekendgemaakt. Het gaat om Finn Hogenhuis (21), Boet Ligtvoet (21) en Thom Steendam (21).

Met name de terugkeer van Ligtvoet is opvallend, aangezien zijn vorige club FC Rijnvogels in september nog meldde dat de verdediger per direct moest stoppen. “Door te grote schade aan het kraakbeen van het enkelgewricht is het voortzetten van de voetbalcarrière een te groot risico om in de toekomst zonder fysiek ongemak te kunnen functioneren in het dagelijks leven”, zo stelde Rijnvogels.

Weliswaar een aantal niveaus lager gaat Ligtvoet nu de uitdaging toch weer aan. Hij speelde eerder tot zijn vijftiende voor Foreholte en kwam daarna uit voor ADO Den Haag, Quick Boys en kortstondig voor FC Rijnvogels.

Tweetal van Noordwijk (2)
Steendam was tot zijn veertiende al actief bij Foreholte. Vervolgens verkaste hij naar Quick Boys en daarna speelde hij nog twee seizoenen in het tweede van Noordwijk.

Ook Hogenhuis komt over van de Duinwetering. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van Noordwijk en speelde er een handvol jaren in het tweede elftal.

Foto: FC Rijnvogels

Lees ook: Foreholte geeft selectie nieuwe impulsen

POPULAIRE BERICHTEN