Na een weekje paaseieren zoeken, zijn we weer terug met de Foto van de Week. We hebben weer een mooie selectie samengesteld, met daarbij veel aandacht voor de jeugd. Uiteraard doet ons dat goed!

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Vreugde vs teleurstelling! 

In deze fase van het seizoen kan de scheidslijn tussen vreugde en verdriet groot zijn. Het wordt op deze foto perfect gesymboliseerd. Tijdens het Uientoernooi waren de belangen groot in de laatste poulewedstrijd. Gastheer Rijnsburgse Boys JO9-1 won en mocht juichen. Voor Rijnvogels JO9-1 waren de druiven zuur. (Foto: ingestuurd door Martine Verhave)

Foto 2: Coach, wat zeg je precies?

Geef toe: we hebben het allemaal wel eens gedaan, toch? Stiekem meeluisteren terwijl de tegenstander van advies werd voorzien. Precies datgene probeert deze speler van Wilhelmus JO9-1 op Nieuw Zuid ook te doen. Of deze ‘affluistertechniek’ invloed heeft gehad, zullen we nooit weten. Feit is wel dat de Hagenaars met 1-3 te sterk waren voor Quick Boys JO9-1. (Foto: Jonas Bloemen)

Foto 3: Een nat pak halen!

Het is traditie bij VVSB, zo werd tijdens eerdere edities van de Foto van de Week al duidelijk. En dus ook bij FC Rijnvogels: bij een titel een nat pak halen. Voor JO15-2 was het zaterdag zover. Zij kroonden zich tot kampioen van de Vierde Klasse 13. Van harte heren en dame! (Foto: ingestuurd door René Houwer)

 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)