De eindfases van de competities naderen en dat betekent dat de beslissingen gaan vallen. In de nodige afdelingen is dat al het geval geweest, afgaande op de schitterende kampioensfoto’s die we mochten ontvangen. Vanzelfsprekend werden wij daar heel blij van. Omdat het moeilijk kiezen was geen selectie van drie foto’s, maar liefst vijf. 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail ([email protected]) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Steun van het thuisfront!

Een kampioenschap vier je in de eerste plaats met het team: de spelers, de staf én begeleiding. Maar natuurlijk mag het thuisfront ook in de feestvreugde delen. Zeker als je als hoofdtrainer van Ter Leede JO15-1 bent en dus veel van huis om training te geven. Arjan Timmers genoot in ieder geval met volle teugen met zijn elf maanden oude dochter Zoë, die gehuld was in een shirt met een heel duidelijke tekst. (Foto: ingestuurd door Arjan Timmers)

Foto 2: Simply the best!


Er mag geen twijfel over bestaan dat FC Rijnvogels JO9-7MF de terechte kampioen is. De cijfers zijn indrukwekkend: zestien overwinningen, één gelijkspel en geen tegengoals. Logisch dus dat het feest op de Kooltuin losbarstte. Gefeliciteerd, dames! (Foto: ingestuurd door Kim Feelders)

Foto 3: Kampioensfamilie!


Voetbalkenners zullen het in één oogopslag zien. Hier staat een bulk talent op de foto. Dat FC Lisse Veteranen 1 kampioen is geworden, mag dan misschien geen heel grote verrassing zijn als naast Frans van der Laan (69) ook zoon Michael (39), dochter Jeanet (36) en schoonzoon en tevens kampioenmaker Kevin (37) in het veld staan, het blijft een prestatie van formaat. Ook hier is een felicitatie op zijn plaats. Proficiat! (Foto: ingestuurd door Nel van der Laan)

Foto 4: In het hol van de leeuw!

Zaterdag was het op Nieuw Zuid een drukte van belang. De supporters die in aantocht waren voor de derby Quick Boys – Rijnsburgse Boys keken met een schuin oog naar rechts, niet wetende dat op het veld naast de oprijlaan eveneens een kraker bezig was. Quick Boys 7 – Kagia 3, de nummers twee en één van de Reserve Vierde Klasse 01. De onaantastbare Lisserbroekers pakten een punt (4-4), behielden hun voorsprong van dertien verliespunten en mochten na afloop de champagne ontkurken. (Foto: ingestuurd door Niels Ganzevles)

Foto 5: Een nat (kampioens)pak!

Het is traditie op de Boekhorst bij VVSB. Als je kampioen wordt, gaat iedereen – inclusief technische staf – de sloot in. Een nat (kampioens)pak neem je dan voor lief. Het hoogste jeugdelftal, de JO19-1, deed het met alle liefde. Zij kwamen last-minute op gelijke hoogte tegen runner-up DoCoS, waardoor de titel een feit werd. Logischerwijs was de vreugde groot. (Foto: ingestuurd door Per Warmerdam)

POPULAIRE BERICHTEN