,,Weet je, toen ik bij VVSB tekende, dacht ik dat ik hier vijf seizoenen zou zitten. De club, het gevoel dat ik bij de mensen kreeg, het paste echt bij mij.” Dat was de Sven Verlaan van ruim anderhalf jaar geleden, medio 2017. Nu begin 2019 ziet de wereld er voor de verdediger van de Noordwijkerhouters heel anders uit. Z’n gevoel bij de club is niet veranderd, z’n sportieve perspectief in zijn ogen wel.

Lang twijfelde de Leidenaar. Wat moest hij voorrang geven? Z’n verstand of z’n gevoel? Hij had gesprekken, thuis en op de club. En nam een keuze. Waar VVSB aangaf met de 24-jarige voetballer verder te willen, gaf hij de club een negatief antwoord. Het verhaal van Verlaan en VVSB werd in zijn ogen steeds een verhaal van ‘net niet’.

,,Dit seizoen ook: het is het ‘net niet’ allemaal”, begint de verdediger rustig z’n beslissing uit te leggen. ,,Ik startte het seizoen met een hamstringblessure maar knokte me terug. Onder trainer Eric Meijers begon ik in de basis, maar de resultaten bleven uit. Ik werd één van de slachtoffers en belandde op de bank.”

Gebruik je de app? Klik dan hier

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)