FC Lisse heeft in Staphorst met 1-3 gewonnen. Nadat Jeffrey Klijbroek FC Lisse in de eerste helft op voorsprong had gebracht werd het vlak voor rust nog 1-1. In de tweede helft maakten de talenten Remi van Ekeris en Justin van der Putten het verschil voor de derdedivisionist. De Lissenaren poetsen daarmee de 0-3 nederlaag in de KNVB-beker tegen SteDoCo aardig weg.

FC Rijnvogels won ook knap zaterdag, nadat het van de week in negentig minuten voetbal met 2-4 verloor van UNA. Nu won de ploeg van Thomas Duivenvoorden uit bij FC ‘s-Gravenzande met 2-3. Dennis Bakker zorgde met een goal in de 89e minuut voor euforie bij de Katwijkers.

GVVV – Noordwijk 2-1 (2-0)
Goals: Wendt

Staphorst – FC Lisse 1-3 (1-1)
Goals: Klijbroek, Van Ekeris, Van der Putten

FC ‘s-Gravenzande – FC Rijnvogels 2-3 (1-0)
Goals: Van Leeuwen, Van Steen, Bakker

BOL – Valken ’68 2-2 (1-1)
Goals: Redel, Langeveld