Een lekkere Tweede Paasdag voor Katwijk. De oranjehemden wonnen de topper tegen AFC en lijken hun ritme weer te hebben hervonden. Op de Krom opende Robbert Susan al vroeg de score uit een strafschop. Mukhtar Suleiman zorgde in blessuretijd voor de beslissing: 2-0.

Voor FC Lisse waren de druiven zuur. De Lissenaren leken halverwege op rozen te zitten getuige de 3-0-voorsprong. In de tweede helft ging het mis. De bezoekers kwamen terug tot 3-2 en maakten in blessuretijd zelfs nog de 3-3. Zodoende liet de ploeg van Raymond Bronkhorst een mooie kans onbenut om uit te lopen op naaste concurrent Sparta Nijkerk, dat ook gelijkspeelde. tegen ACV (2-2).

Daardoor blijft de voorsprong van Lisse één punt. Sportlust ’46, dat VVSB met 1-0 versloeg, volgt op vijf punten.

Goals: Van der Weijden, Van Stijn

Check ook: FC Rijnvogels wint en doet goede zaken, domper in blessuretijd voor SJC