De KNVB heeft vrijdagmiddag de voetbalagenda voor seizoen 2020-2021 gepubliceerd. De Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse beginnen op zaterdag 5 september. Het laatste weekend van augustus wordt er al gevoetbald in de voorrondes van de KNVB-beker, waaraan de derdedivisionisten deelnemen. Ploegen uit de Tweede Divisie stromen in de tweede kwalificatieronde in. Die wordt gespeeld tussen 6 en 8 oktober.

In overleg met de CVTD (belangengroep Tweede en Derde Divisie) is besloten een aantal midweekse inhaalmomenten in het najaar vast te leggen, waar eventueel afgelaste wedstrijden kunnen worden ingehaald. Dat gaat om:

25-27 oktober (tijdens eerste ronde KNVB-beker)
17-19 november
8-10 december

De eerste seizoenshelft duurt tot het weekend van 12-13 december. In het weekend van 9-10 januari begint de tweede seizoenshelft. Die loopt door tot het weekend van 22-23 mei.

Voor de volledige agenda: klik hier

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Van der Heijden (Teylingen) maakt na zes jaar z’n rentree: ,,Nooit gedacht nog selectievoetbal te gaan spelen”‘


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN