Sohaib Echahbouni heeft zijn contract bij Ter Leede met één seizoen verlengd. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van het Amsterdamse Zeeburgia. Ook Jordly Petronia blijft verbonden aan de club uit Sassenheim. De verdediger gaat zodoende zijn derde seizoen in bij de rood-gelen. Daartegenover staat wel het vertrek van Jim Gillissen. Hij verlaat Ter Leede na twee jaar. 

Echahbouni heeft nog altijd de droom om op termijn de stap naar het betaalde voetbal te kunnen maken. Daarom is er in het contract van de middenvelder afgesproken dat hij Ter Leede mag verlaten als een profclub hem eventueel wil overnemen. De 20-jarige speler heeft bewust gekozen om zich bij de Sassenheimers nog verder te kunnen ontwikkelen. De Amsterdammer speelde tot nu toe veertien officiële duels voor de club uit Sassenheim. Daarvan begon hij ook in zeven wedstrijden vanaf de aftrap.

Petronia werkte zijn wedstrijden vorig seizoen nog voornamelijk af in het tweede elftal, maar stond dit jaar al tien keer in de basis bij Ter Leede. Hij kwam in de zomer van 2018 over van Argon. Gillissen kwam in diezelfde periode over van Quick Boys, maar was nooit echt een basisspeler op Sportpark De Roodemolen. De middenvelder annex aanvaller was bijna drie weken geleden nog de gevierde man toen hij de gelijkmaker scoorde tegen SteDoCo.

Selectie Ter Leede 2020 – 2021

Blijft: Robert Steemers, Daan Prins, Steef Roodakkers (trainer), Mike Boelee, Dirk Hoekstra, Benjamin van Aken, Stijn van Biezen, Joël van der Graaf, Tomas de Louw, Pepijn Vis, Martijn Wooter, Danny Zwaan, Joey van den Berg, Noah Marti, Mounir Darrazi, Floyd de Ridder, Jimmy Brugman, Sohaib Echahbouni, Jordly Petronia

Nieuw: Feyo Glim (De Dijk), Mike van den Steenhoven (AFC (zat.)), Carlo van Zelst (assistent-trainer, per direct)

Vertrekt: Ian van Otterlo (Rijnsburgse Boys), Toon Zwetsloot (FC Lisse), Jonathan Robertson (AMVJ), Danny Voskuil (assistent-trainer, Katwijk 2), Jim Gillissen, Brayan Caicedo

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Teylingen weet zestien ‘blijvers’ te melden

 

POPULAIRE BERICHTEN