Yordi Teijsse is weer terug als basisspeler van Quick Boys. Mede dankzij zijn drie doelpunten wonnen de Katwijkers met 3-5 bij Spijkenisse, waardoor de spits naar plek twee steeg in het Mployment Topscorersklassement. Tjeerd Westdijk van vv Noordwijk, die het net niet wist te vinden, zakte naar plaats drie. Koploper Marciano Mengerink van vv Katwijk prikte er tegen De Dijk (4-0) ook weer eentje in. In totaal staat de aanvaller nu op 27 treffer in de Tweede Divisie.  

Nummer vier Tom Duindam maakte voor SJC ook weer twee treffers tegen Jong Achilles’29 (6-0), maar de eindspurt lijkt voor hem te laat te komen. De achterstand op de top drie is namelijk al behoorlijk groot. De rest van de top tien kwam niet tot scoren, mede doordat zij zelf afgelopen weekend niet in actie kwam.

Robbert Susan deed dat wel namens vv Katwijk en keerde dankzij zijn negende en tiende competitietreffer terug bij de eerste tien namen. Het Van Nispen-duo, Jon-Joost Cornelissens en Ivo van der Vlugt, kende een weekend van droogte. Tegen Koudekerk scoorde alleen Pieter-Koen van der Plas namens de Zilkers (1-1).

Verdubbeling
Maikey Parami (Rijnsburgse Boys) verdubbelde zijn seizoentotaal door twee keer raak te schieten tegen Achilles’29 (3-1). De aanvaller uit Leiden was in het verleden altijd goed voor rond de tien goals per seizoen bij VVSB, maar in Rijnsburg wil het nog niet vlotten met de doelpunten. Inmiddels is Parami terug te vinden op de gedeelde 53ste plek in het algemeen klassement.

Benieuwd op welke plaats jij (inmiddels) staat? Bekijk het Mployment Topscorersklassement.

Zo zit de puntentelling in elkaar:

Competitie
Zwaarte
Duels
Rekenfactor
Tweede Divisie
2
34
1,53
Derde Divisie
1,8
34
1,38
Hoofdklasse
1,6
30
1,39
Eerste Klasse
1,4
26
1,4
Tweede Klasse
1,2
26
1,2
Derde Klasse
1,0
26
1,0POPULAIRE BERICHTEN