Noordwijk heeft op Ter Specke met 1-2 gewonnen van FC Lisse. De thuisploeg kwam via Jeffrey Klijbroek op 1-0. Voor rust maakte Emiel Wendt de gelijkmaker. In de tweede helft zette Denzel James de eindstand op het scorebord: 1-2. Quick Boys won in eigen huis met 4-1 van Brandsen Sports. De Katwijkers zouden in eerste instantie oefenen tegen FC Rijnvogels, maar bij die club werd bij een speler vorige week het coronavirus geconstateerd. De hoofdklasser heeft daarom een streep gezet door de drie oefenduels van de voorbereiding.

Quick Boys leidde bij rust met 1-0 door een doelpunt van nieuwkomer Enzo Stroo. In de tweede helft verdubbelde Tommy Bekooij de score. Met nog een kwartiertje op de club maakte Olaf van der Sande er 3-0 van. Nadat Doriano Kortstam de 3-1 maakte, werkte Leonard de Beste de laatste treffer van de avond binnen: 4-1.

Komende zaterdag oefent FC Lisse in eigen huis tegen Rijnsburgse Boys. Quick Boys speelt in Katwijk tegen Telstar. Noordwijk zou oefenen tegen FC Rijnvogels. Of er inmiddels al een nieuwe oefentegenstander is gevonden, is nog niet bekend.

FC Lisse – Noordwijk 1-2 (1-1)
Goals: Klijbroek (FC Lisse), Wendt, James (Noordwijk)

Quick Boys – Brandsen Sports 4-1 (1-0)
Goals: Stroo, Bekooij, Van der Sande, De Beste