Noordwijk heeft thuis in een oefenwedstrijd tegen eerstedivisionist met 0-2 verloren. De treffers werden door de bezoekers netjes verdeeld over beide helften. Rijnsburgse Boys kwam bij ODIN ’59 niet verder dan een 0-0 gelijkspel. In Utrecht verloor Quick Boys van Hercules met 2-1. Ter Leede en VVSB speelden in Sassenheim drie keer dertig minuten. De thuisploeg won dankzij een diagonale schuiver van Jim Gillissen.

Voor vele clubs was dit de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Alleen Rijnsburgse Boys had in het eerste trainingsblok al geoefend tegen de beloften van ADO Den Haag (3-2 nederlaag). Bij Quick Boys deed proefspeler Jaïro Schet (Jong FC Den Bosch) mee tegen Hercules. Ook Jeffrey Perez Stoof (Elverum – Noorwegen) is op proef bij de Katwijkers. Bij VVSB loopt Ties Evers (FC Volendam) momenteel stage. Hij sluit aan bij de Noordwijkerhouters als hij geen profclub vindt voor de transferdeadline.

vv Noordwijk – FC Volendam 0-2 (0-0)