Dames en heren. Ook in 2020 zijn onze brievenbussen geopend. Heb jij een mooi moment vastgelegd langs de lijn bij een jeugdwedstrijd of een wedstrijd van je eigen team of het eerste? Wij willen ‘m graag zien. Hoor je volgens de redactie bij het ‘Moment van de Week’, dan kan jij zomaar een waardecheque winnen van Equipo Voetbalreizen.

Het afgelopen weekend kregen we enkele inzendingen binnen, maar was het niet genoeg om een mooie selectie te maken. Daarom roepen we jullie op om komend weekend vooral je mobiel in de aanslag te houden om de meest memorabele momenten vast te leggen. Van foto tot video, wat jij wil. Denk aan video’s van een feestje in de kleedkamer, een briljante goal of een geniale actie. Als het maar met voetbal te maken heeft in onze streek.

Voor het insturen van jouw moment hebben we een speciaal telefoonnummer:

Hoe werkt het verder?
Wanneer wij genoeg inzendingen hebben, maken we na het weekend een selectie op deze website. Die zullen we ook communiceren via one kanalen. Jullie kunnen ons dan laten weten wat jullie favoriete moment is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Na 24 uur bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. Degene die daar de meeste stemmen ontvangt, krijgt een waardecheque van Equipo Voetbalreizen ter waarde van 100 euro!

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN