Quick Boys is in eigen huis over Achilles ’29 heen gewalst. Op Nieuw Zuid wonnen de Katwijkers met 6-0 van de bezoekers uit Groesbeek. Door de overwinning nemen de Katwijkers de koppositie in ieder geval voor even over van vv Noordwijk. Die spelen uit bij Jong FC Groningen. De ploeg van Kees Zethof begon later aan het duel.

Quick Boys kwam in Katwijk al rap op een 1-0 voorsprong via een penalty van Kay Tejan. Via verdediger Ivailo Staal en middenvelder Ricardo Kuyvenhoven was het verschil voor rust al gemaakt. Na rust liepen de Katwijkers uit naar een 6-0 eindstand.

De zaterdagtak van VVSB verloor in Wassenaar met 3-1 van Blauw-Zwart. De Noordwijkerhouters kwamen nog wel op een 0-1 voorsprong, maar dat mocht uiteindelijk niet baten.