Quick Boys kan voorlopig geen beroep doen op doelman Patrick de Groot. De keeper brak vorig jaar zijn ellepijp en heeft nu opnieuw last van het gewricht gekregen. De Groot was vorig jaar de vaste keuze van trainer Ted Verdonkschot, maar kreeg dit seizoen concurrentie van Erwin Friebel en Martijn de Zwart.

,,Aan het einde van het seizoen heb ik er een tik op gekregen”, vertelt De Groot in het Leidsch Dagblad. ,,Met de nodige pijnstillers en tape heb ik het seizoen afgemaakt, maar je kan wel zeggen dat ik daar nu de rekening voor betaal. In de eerste trainingsweek kreeg ik er weer veel last van. Ik heb een scan laten maken en daaruit bleek dat er nog de nodige schade is. Ik heb nu een kuurtje gekregen en het is wachten of dat aanslaat.”

Zaterdag tegen EDO speelden De Zwart en Friebel beiden een helft. De van ADO Den Haag teruggekeerde De Zwart stopte een strafschop.

Foto: Hans van Duijn

POPULAIRE BERICHTEN