Quick Boys heeft zich zaterdag gerevancheerd voor de nederlaag eerder dit seizoen tegen Noordwijk. De blauw-witten wonnen op Nieuw Zuid met 2-1 en zodoende kwam dezelfde uitslag op het bord als in oktober op de Duinwetering.

Het venijn zat ‘m in de staart. Noordwijk kwam in de 85e minuut langszij via Sem van Oosten (1-1), die in oktober ook al scoorde. De bezoekers dachten daarmee een welkom punt in de strijd om lijfsbehoud binnen te halen, maar dat was buiten Ivailo Staal gerekend. De verdediger kopte in de 88e minuut uit een corner de 2-1 tegen de touwen.

Bij rust nog 0-0
Halverwege waren er nog geen goals op Nieuw Zuid, ondanks de nodige dreiging en kansen aan beide kanten. In de tweede helft raakte Noordwijk via Jose Barbosa Nhoca de lat en het was het even later aan de overzijde wel raak. Danny van den Meiracker schoot een vrije trap vanaf randje zestien hard tegen de touwen: 1-0.

In de slotfase vielen dus ook nog een tweede en derde goal, waarbij Quick Boys winnend uit de strijd kwam.

Quick Boys – Noordwijk 2-1 (0-0)
Goals: Danny van den Meiracker, Ivailo Staal (Quick Boys), Sem van Oosten (Noordwijk)

Check ook: Van Oosten groeit door binnen Noordwijk: ‘Wil mezelf niet achter leeftijd verschuilen’