Quick Boys heeft zaterdag de topper tegen HHC Hardenberg gewonnen. Op de Boshoek werd het 1-3 in Katwijks voordeel.

Halverwege was het nog 0-0, maar was HHC wel tot een tiental gereduceerd. Serginho Fatima kreeg in de 34e minuut rood na een tackle van achteren op Levi van Duijn.

Kort na rust wist Quick Boys het numerieke overtal uit te buiten via Sem van Duijn, die afdrukte op aangeven van Nick Broekhuizen: 0-1. Na 62 minuten werd het 1-1 via een opmerkelijk eigen doelpunt. Een terugspeelbal van Tyrone Owusu kon door goalie Paul van der Helm niet goed worden verwerkt.

Beslissing in slotkwartier
Een fraaie vrije trap van Jesse Reinders bracht de bezoekers na 76 minuten opnieuw aan de leiding: 1-2. Een minuut voor tijd besliste Sem van Duijn het duel met zijn tweede van de middag.

Quick Boys won zodoende ook zijn vijfde uitduel van dit seizoen. Eerder werden ook De Treffers (1-3), AFC (0-3) en Excelsior Maassluis (2-4) in competitieverband op vreemde bodem verslagen. Ook het bekerduel bij ADO ’20 leverde een Katwijkse zege op: 0-1.

HHC Hardenberg – Quick Boys 1-3 (0-0)
Goals: Sem van Duijn (2), Jesse Reinders