Rijnsburgse Boys balen (artien)

Rijnsburgse Boys is uitgeschakeld in de KNVB-beker. De ploeg van Henk Wisman nam de penalty’s na een 2-2 gelijkspel tegen De Treffers net iets slechter dan de thuisploeg. Bram Ros en Sanny Monteiro misten voor ‘de Uien’. De competitiegenoot uit Groesbeek zag ‘slechts’ één penalty worden gestopt door Rijnsburgse Boys-doelman Wesley Zonneveld.

Rijnsburgse Boys kwam in de eerste helft al vroeg op een achterstand. Tije ten Den vond na zes minuten voetbal al het doel van de Rijnsburgers. De bezoekers zochten wel de aanval, maar creëerden te weinig grote uitgespeelde kansen. De gelijkmaker kwam dan ook uit een dood spelmoment. Artien kopte raak uit een corner: 1-1.

Die stand stond er ook na negentig minuten voetballen. In de verlenging scoorden de Rijnsburgers als eerste via Furhgill Zeldenrust. In de tweede helft van de verlenging maakte De Treffers gelijk. Daarom moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen in Groesbeek.

Met de uitschakeling van Rijnsburgse Boys is er geen enkele club uit de Bollenstreek nog actief in het nationale bekertoernooi.

De Treffers *wns – Rijnsburgse Boys 2-2 (1-1)
Goals: Artien, Zeldenrust